Om Thorøs Danfencer

Thorøs Danfencer blev grundlagt i 1985 og var i begyndelsen primært beskæftiget med skovhegn og indhegning af hjorte.

Med en hurtigt voksende efterspørgsel på hegn til forskellige formål, gik der dog ikke lang tid før Thorøs Danfencer udvidede sit “revir”, til også at inkludere motorvejshegn, industrihegn, vildthegn og portautomatik. Dette forøgede samtidig vores kundekreds med flere offentlige instanser, heriblandt vejdirektoratet og Hjørring-, Frederikshavn- og Aalborg kommune. Den 1. januar 2015 blev vi PIT hegn forhandlere i Nordjylland, derfor skiftede vi firmanavn. I dag hedder vi Thorøs Danfencer.

Hvad kan vi gøre for dig?

Hos Thorøs Danfencer finder du et stort udvalg i hegnsmaterialer og tilbehør.

– Du kan vælge at få en total løsning, skræddersyet efter dine behov og krav. Hos Thorøs Danfencer undersøger vi altid om der er rør og kabler i hegnslinjen, så kostbare fejl ikke forkommer.

Arbejdet klares hurtigt og effektivt af vores professionelle montører, der har alle nødvendige redskaber og maskiner til rådighed. Vi har mere end 25 års erfaring med hegn.

Vores kundekreds:
Jem og fix, BF anlæg, Gentofte kommune, Casa, DSB, NCC, MTHøjgaard, Arkil A/S, Colas Novejfa, Hededanmark, K.L.Kristensen, Bane Danmark, Egholm, Pajhede Skov, M.J.Erikson, P. Conradsen og Ree Park – Ebeltoft Safari, McDonald’s, Harald Nyborg, Frederikshavn forsyning, med mere…

Lukket for kommentarer.