Galvaniseret hegn

Galvaniseret hegn i topkvalitet til rimelige priser fra Thorøs Danfencer. Ring til os og hør nærmere, vi sælger hvert år kilometervis af galvaniseret hegn.

Galvaniseret hegn har mange anvendelsesmuligheder som indhegning til dyr eller haven. Alt efter hvad hegnet skal bruges til, fås det med forskellige maskestørrelser og højder.

Mange opgaver kan løses med et standard trådhegn, men nogle steder kan der være behov for øget sikkerhed, hvor et trådhegn ikke er tilstrækkeligt. En løsning på dette kunne være et panelhegn, eventuelt suppleret med et elektrisk sikringshegn.

Danfencer har et stort udvalg i galvaniseret hegn. Vi har stor erfaring efter at have løst utallige opgaver for såvel det offentlige som for erhvervsvirksomheder og private. Kom derfor trygt til Thorøs Danfencer når der skal vælges galvaniseret hegn.

Vi hegner Danmark ind – Vi gør det med kvalitet og billige priser.

Kontakt os gerne og få et uforpligtende tilbud og lad os samtidig fortælle dig, hvad vi kan tilbyde af galvaniseret hegn til meget gode priser – Vi leverer dit næste galvaniserede hegn.

 

 

 

 

Lukket for kommentarer.